Deel dit artikel:

Zeemvel aan de buitenkant van de broek?

Als het van Bio-Racer afhangt, komt er binnenkort misschien wel een koersbroek op de markt waarbij de zeemvel niet aan de binnenkant, maar aan de buitenkant van de broek zit.
CEO Raymond Vanstraelen: ‘Ik hoop dat Sarkozy’s vrouw haar tenue persoonlijk komt passen’
“Waarom niet?”, zegt CEO Raymond Vanstraelen in het maandblad Menzo, waarin hij uit de doeken doet hoe zijn bedrijf voortdurend op zoek gaat naar nieuwe technieken om het fietsen comfortabeler te maken.

“In ons laboratorium in Bangkok zijn we bijvoorbeeld ook aan het experimenteren met gelijmde koersuitrustingen in plaats van genaaide. Dat is een techniek die overgewaaid is uit de auto-industrie en we staan daar eigenlijk al heel ver mee.”

We berichtten eerder al dat Bio-Racer voor het Franse ProContinentale team Saur-Sojasun een koerstrui ontworpen heeft met afvalzakjes met een magnetische afsluiting aan de zijkant. “Vanaf volgend jaar zullen wellicht ook onze vijf nationale ploegen met zulke truien rondrijden.”

Frankrijk is overigens een interessante markt voor Bio-Racer. “Dankzij de Franse bondsvoorzitter zijn we nu ook al truitjes aan het maken voor president Sarkozy en zijn vrienden. Ik hoop dat zijn vrouw ook overstag gaat en volgend jaar haar tenue hier persoonlijk komt passen”, lacht Vanstraelen.