Deel dit artikel:

Win het shirt van Poels

In deze Vuelta rijdt de ploeg van Bahrain Victorious met aangepaste shirts met feiten over diabetes en obesitas om zo het bewustzijn erover te vergroten. Door het invullen van een prijsvraag kunt u nu dat shirt winnen, inclusief de handtekening van Wout Poels erop.

Met o.a. een succesvolle ontsnapping van 71 km door Caruso in de etappe naar Alto de Velefique wist Bahrain Victorious zich al in de kijker te rijden in deze Vuelta. Aandachtige volgers zullen opgemerkt hebben dat de truitjes van Damiano Caruso, Yukiya Arashiro, Jack Haig, Mikel Landa, Gino Mäder, Mark Padun, Jan Tratnik en Wout Poels een aangepast ontwerp hebben. Er staan namelijk allerhande weetjes op over diabetes en obesitas. Door die op het shirt te showen, wil de ploeg bijdragen tot een groter bewustzijn over deze twee thema’s.

Om de prestaties van de ploeg – en de bewustmakingscampagne – extra in het zonnetje te zetten, richt Merida een prijskamp in. Wie op hun website het juiste antwoord geeft op de vraag hoe vaak een op Merida rijdende ploeg aan de start heeft gestaan van de drie grote rondes (Giro, Tour en Vuelta), maakt kans! Deelnemen kan nog tot en met 1 september 2021