Deel dit artikel:

Win de fiets van Tom Boonen!

Wil je kans maken op de Paris-Roubaix fiets van Tom Boonen of op de foto staan met Eddy Merckx? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand van Eddy Merckx Cycles op de Bike Motion fietsbeurs in Utrecht.


Wordt deze fiets van jou? (foto eddy merckx cycles)
Bike Motion Benelux is de grootste fietsbeurs van de Lage Landen. Deze gaat door van vrijdag 22 tot en met maandag 25 oktober in het Nederlandse Utrecht. Ook Eddy Merckx Cycles zal er aanwezig zijn met een stand (D090 in Hal 1) waarop je de nieuwe 2011 collectie kan bewonderen.

Maar er is meer. Wie op de EM Cycles-stand een ingevulde flyer in de urne deponeert, maakt kans om de Paris-Roubaix fiets van Tom Boonen te winnen. Op maandag 25 oktober zal Eddy Merckx himself de gelukkige winnaar uitloten.

OP DE FOTO MET DE KANNIBAAL?10 gelukkigen maken kans op een fotoshoot met Eddy Merckx. (foto eddy merckx cycles)
En dat is nog lang niet alles want de Kannibaal die maandag van 11 tot 12u op de stand handtekeningen uitdelen. Bovendien kunnen 10 gelukkigen in de namiddag tussen 13.30u en 14u met hem op de foto.

Hoe je deze droom kan waarmaken? Gewoon mailen naar p.speltens@eddymerckx.com waarom je zo graag met Eddy Merckx op de foto wil. De meest originele aanvragen worden eruit gepikt.