Deel dit artikel:

Vijf uur genieten van de Dolomieten?

Is het weer nog net te slecht om de fiets van stal te halen? En heb je even vijf uur niets om handen? Herbeleef dan de Maratona dles Dolomiti via de integrale uitzending van de cyclo op de RAI.

De Dolomietenmarathon was drie weken geleden toe aan zijn 25ste editie en dat was voor de RAI reden genoeg om de cyclosportieve integraal uit te zenden. Naast livebeelden zijn er ook studiogesprekken, sfeerreportages en prachtige muzikale intermezzo’s…

Wie de afloop van de wedstrijd nog niet kent en nog vijf uur op het puntje van zijn stoel wilt zitten, leest best niet verder!

Maar de trouwe bezoeker van Cycling.be wist waarschijnlijk al wel dat onze landgenote Edith Vanden Brande de Maratona op haar naam schreef. Wie géén vijf uur de tijd heeft kan het filmpje even laten laden en helemaal doorspoelen naar het einde (ongeveer 5u18) om haar te zien finishen.

Bij de mannen haalde de Italiaan Giuseppe Sorrentini het voor de Nederlander Michel Snel. Hen zie je finishen vanaf respectievelijk 4u44 en 4u49.