Deel dit artikel:

Vernieuwd gamma Performance sportdranken

Performance heeft zijn drankengamma vernieuwd. Naargelang de behoefte vind je in de vier dranken al de verschillende energieleveranciers in terug.


De vier sportdranken bevatten de verschillende energieleveranciers.
Wanneer men intens sport, verliest men veel vocht met daarin de verschillende stoffen die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Om uitdroging te vermijden en energie bij te vullen is het dan ook van levensbelang om het zwaar belaste lichaam goed te hydrateren. Dat kan het snelst en best door voldoende drank met de nodige aanvullende stoffen te gebruiken.

In totaal zijn er vier soorten kant en klare sportdranken in het vernieuwde gamma van Performance/

Burner:
Is een caloriearm drankje dat helpt om vetzuren om te zetten in energie. Het bevat 1000 mg aan vetverbranders: Choline, Inositol en L-Carnitine. De Burner is een must voor caloriebewuste sportievelingen. De nieuwe smaken zijn: ananas, pompelmoes, citroen-kers en appel-kers.

Max Carb:
Dit is een sportdrank die constant optimale energie levert. De Max Carb drank bevat fructose en maltodextrine. Deze koolhydraten staan garant voor optimale prestaties en beperken energieschommelingen tot een minimum. De vernieuwde smaken zijn multivruchten, citroen-framboos, mango-pompelmoes en appel-veenbes.

P.E.P:
De P.E.P powerdrank is een stimulerend drankje voor iedereen die een energieboost nodig heeft. Het bevat guarana, taurine en cafeïne en is er in punch (tutti frutti) smaak.

Water:
Het puurste product om tijdens het sporten je vochtbalans op peil te houden.

Al de kant en klare Performance sportdranken zijn er in een 500 ml verpakking.
Adviesverkoopprijzen: 1,75 euro water: 1,25 euro 
Info en gebruiksadvies: www.performance.be