Deel dit artikel:

Vermarc Viper: complete collectie bovenkleding

De nieuwste Viper collectie van Vermarc voor het volgende seizoen bestaat uit drie nieuwe bovenstukken. Een trui met korte en eentje met lange mouwen en een technical jacket.


De trui met korte mouwen is gemaakt uit het New TVX stof. Bij hogere temperaturen is de Viper trui uiterst comfortabel om te dragen. Ook omwille van zijn ademende eigenschappen houdt het TVX stof de huid droog.

De achterkant is voorzien van drie in het design geïntegreerde en goed bereikbare achterzakken. In de kleuren wit en zwart met respectievelijk een zwart en wit streepdesign.

Het Viper shirt met lange mouwen is uit het iets dikkere ATX stof gemaakt. Dit shirt heeft dezelfde vochtabsorberende en drogende eigenschappen dan de Viper met korte mouwen waardoor ze iets warmer en zeer geschikt is om ze tijdens de tussenseizoenen te dragen. Is er enkel in zwart met witte lijnen.

Om de koude nog beter te trotseren is er tenslotte het Viper technical jacket. Dit is een trainingsvest dat samengesteld is uit Roubaix en Windtex stof. Roubaix is een soepele stof die door zijn elasticiteit de beste pasvorm aanneemt. Binnenin gecoat met polar free voor de ideale warmte en vochtafvoer.

De Windtex gedeelten zijn licht, zeer elastisch, wind-en waterdicht en hebben een ademend membraan. Belangrijkste eigenschap van het Viper jacket is dat het een zeer hoge isoleerwaarde heeft, droog blijft en toch licht en comfortabel om te dragen is. Zoals het lange mouwen shirt enkel in zwart met witte strepen.

De volledige Viper collectie is er In de maten S tot 8XL. Adviesverkoopprijzen: shirt korte mouw:  50,90 euro – shirt lange mouw: 62,30 euro – technical vest: 133,30 euro. 

Infocontact:
info@vermarcsport.be