Deel dit artikel:

Vermarc lanceert zomerkoerstrui

Vermarc ontwikkelde voor de zomermaanden de gloednieuwe FormaRed-Carbon koerstrui. De komende weken zullen 4 van de 22 teams die aan de Tour de France deelnemen hiervan gebruik kunnen maken.


De Omega Pharma-Lotto en Quick Step uitvoeringen van de FormaRed-Carbon zijn nu al verkrijgbaar. (foto vermarc)
Sportkledingfabrikant Vermarc kleedt een kwart van de Pro-Tour teams, op die manier heeft het bedrijf een enorme feedback en ervaring op het hoogste niveau. Op basis van de behoeften van de profrenners werd de FormaRed-Carbon koerstrui ontwikkeld.

Deze 110 gram lichte ergonomisch gevormde wielertrui sluit aan als een tweede huid en bestaat uit twee verschillende super elastische stoffen. Aan de voorkant werd er gebruik gemaakt van een gladde licht glanzende Asteria stof vergelijkbaar met de stof van een tijdritpak.

Voor de achterkant en de zijpanden van de geperforeerd Ametista stof. Deze dubbel geweven matte carbonpolyamide stof biedt een zeer aangenaam draagcomfort door zijn optimale ventilatie. Aansluitende pasvorm

Om de trui perfect op de bovenarmen te laten aansluiten is de voorkant van de mouwen met een brede elastische boord afgewerkt. Dit elastisch materiaal is om dezelfde reden vooraan aan de onderkant van de wielertrui terug te vinden. Aan de achterkant is er een elastische boord met extra siliconen strip waardoor het omhoog kruipen verhinderd wordt.

Deze nieuwste creatie van Vermarc is er niet alleen voor de topteams Quick Step, Omega Pharma-Lotto, Milram en AG2R La Mondiale, maar is nu al in de Omega Pharma-Lotto en Quick Step uitvoeringen in de betere vakhandel ter verkrijgen. De FormaRed-Carbon trui is vanaf het seizoen 2011 beschikbaar voor alle clubs en in de “Vermarc” collectie.

De adviesverkoopprijs van het Vermarc FormaRed-Carbon shirt bedraagt 85 euro.


Gerelateerde artikels