Deel dit artikel:

Vermarc denkt aan de vrouwen

Dat de dames hun fietskleding nog tussen de herencollectie moeten gaan zoeken is al lang verleden tijd. Vermarc heeft zelfs een aparte collectie clubkleding voor de vrouwen.


Elk merk heeft ondertussen een speciale fietskledingcollectie voor de fietsende dames. Maar dat ze ook gebruik kunnen maken van dames clubkleding is nieuw. Vanaf nu kunnen clubs die bij Vermarc fietskleding bestellen uit een aparte collectie voor dames kiezen.

De basis van het shirt is het Cypress model. Dit shirt is speciaal ontworpen naar de anatomie en voor de pasvorm van de vrouw op de fiets. De mouwen zijn korter en door de speciaal ingezette zijpanden, doorlopend naar voor, is de trui super gecentreerd. Een korte kraag maakt dat het model een super vrouwelijke look heeft.

Achteraan bevinden zich drie praktische en makkelijk bereikbare zakken. De Vermarc clubtrui is ideaal in combinatie met een Accent damesbroek die voorzien is van het speciaal Prism dameszeem.

Net zoals bij de heren collectie is TVX de grondstof van de korte mouwen trui en ATX van de trui met lange mouwen. Het mid-season damesvest is gemaakt uit Windtex Medium-Microquadro en het Technical jacket uit Windtex heavy stof. De truien zijn te bestellen met een korte- of lange rits.

Voor de tekst of sponsorbedrukking van de damestruien is er geen verschil, dus ook geen extra kosten, ten opzichte van de clubkleding voor heren. De Vermarc clubkleding heeft identiek dezelfde kwaliteit dan de pro teams Quick Step-Innergetic en Silence-Lotto en wordt in België ontworpen én geproduceerd. 

info@vermarcsport.be
www.vermarcsport.be
Tel: 003216 581918