Deel dit artikel:

Verbeter je training!

Ben je als geoefende fietser op zoek naar een goede begeleiding en tips om je niveau op te krikken? Of begin je helemaal van nul en wil je er eigenlijk al langer aan beginnen, maar komt het er steeds net niet van?


Voor zowel geoefende fietsers als absolute beginners is er een trainingsschema op maat. (foto lotto cyclingtour)
Paul Van Den Bosch, coach van onder andere veldrijder Sven Nys en triatleet Luc Van Lierde, stelde exclusief voor Alpro Soya een reeks trainings- en voedingsschema’s op.

Geoefende fietsers hebben de keuze uit verschillende gepersonaliseerde schema’s. De Ardennenliefhebbers kunnen in 10 weken tijd hun grenzen verleggen naar 100, 150 of 250 km op een heuvelachtig parcours. 

Beginnende fietsers
worden begeleid naar hun eerste 50 of 75 km of kunnen de overgang naar 100 km op een vlak parcours maken. Ook de mountainbikers komen aan hun trekken met trainingsschema’s voor 40, 60 of 100 km.Alpro bracht je eerder dit jaar al goed voorbereid aan de start van de 140 km of 240 km van de Ronde van Vlaanderen. Wil je je benen testen op een ander evenement? Maak dan je keuze in de complete cyclokalender of mountainbikekalender.

Afwisseling bij het sporten kan nooit kwaad. Dus waarom zou je niet eens een keer gaan lopen, wandelen, zwemmen of fitnessen? Voor al deze sporten heeft Alpro Soya de juiste trainingsschema’s, voedingstips, evenementenkalenders of adressen in huis. En dit steeds zowel voor geoefende sporters als absolute beginners.


Gerelateerde artikels