Deel dit artikel:

Veltec wordt importeur van Rotor

Per 1 oktober vindt de verdeling van ROTOR Bike componenten plaats door Veltec Benelux. Veltec voegt daarmee alweer een grote naam toe aan zijn portefeuille, waar onder meer BMC, Cervélo, Wilier, Speedplay, Sidi, CycleOps, Selle SMP en Ultima al toe behoren.


De onderdelen van Rotor Bike Components worden getest door het Cervélo Test Team. (foto rotor bike components)
Rotor Bike Components is natuurlijk bekend van zijn ‘ovale’ tandbladen. Het bedrijf dat Madrid als thuisbasis heeft, is de laatste jaren sterk naar voren gekomen met sportieve successen met zijn hightech producten – voornamelijk crankstellen, maar ook zadel- en stuurpennen.

Carlos Sastre won de Tour van 2008 met een Rotor crankstel en afgelopen zondag nog in Melbourne was er alweer de tiende (!) UCI-wereldtitel op Rotor, met de zege van Thor Hushovd in de wegrace bij de profs. Rotor maakt functionele en revolutionaire producten die 100% in Europa ontwikkeld en geproduceerd worden.

Op BikeMotion te Utrecht (21-25 oktober) zal Rotor present zijn op de stand van Veltec (Hal 1, D060), maar daarnaast heeft Rotor ook een eigen stand (Hal 1, E121) ), waar dealers en consumenten terecht kunnen voor informatie.