Deel dit artikel:

Veltec komt met nieuws op Bike Motion

Eind oktober stelt Veltec op fietsbeurs Bike Motion in Utrecht de nieuwste producten van zijn merken voor aan het grote publiek. Hierbij alvast een voorproefje.


De Cervélo P4.
Het allernieuwste model binnen de Cervélo-collectie is de P4, die kan beschouwd worden als de verbeterde versie van de P3. Het frame werd gedurende twee maanden getest in windtunnels en zou 30 seconden per 40 km sneller moeten zijn dan zijn voorganger. De P4 zal voor het eerst in de Benelux te zien zijn op Bike Motion.

In de Performance-lijn van Ultima staat de Tempio-2 centraal. Deze long sleeve is winddicht aan de voorzijde en de schouders. Het shirt is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, donkergrijs en wit en in de maten M tem 3XL.De Willer Cento 1.
Een andere ambitieuze nieuwkomer voor het seizoen 2009 is de Willer Cento 1. Het geheim van deze fiets is de gewichtsreductie van 120 gram op het geheel door een gestroomlijnde integratie van de trapas, zitbuis en achterderailleur uitvalpat gecombineerd.

BMC legt de lat hoog voor de Roadracer. De combinatie van een volledig aluminium voorframe, een aërodynamische zitbuis en een streampost carbon zadelpen is een topper in zijn klasse.