Deel dit artikel:

Velofollies groter dan ooit

De vierde editie van Velofollies belooft dit jaar alle records te breken. Hét fietsevent voor de echte wielerfanaat vindt plaats van 22 tot en met 24 januari in Kortrijk Xpo.


Met meer dan 3 hallen wordt Velofollies de grootste fietsbeurs in België. (foto velofollies)
Velofollies biedt dit jaar op alle fronten net dat tikkeltje méér en pakt dit jaar uit met een extra hal met fietsen, kledij en accessoires. Met meer dan 3 hallen wordt Velofollies dan ook de grootste fietsbeurs in België. Alle grote merken zijn van de partij met hun nieuwste fietsmodellen en -accessoires, zowel voor de wielerfreak als de occasionele fietser.

Ook de ploegen schakelen een tandje bij. Naast Quick Step, dat op vrijdagnamiddag opnieuw in primeur zijn nieuwe ploeg voorstelt, is dit jaar ook Lotto aanwezig. Zaterdag wordt het nieuwe boek “Het rode Leger, 25 jaar Lotto in het peloton” gepresenteerd in aanwezigheid van tal van Lotto-renners van de afgelopen 25 jaar.

Fans van spektakel kunnen op Velofollies hun hart ophalen tijdens het Belgisch Kampioenschap BMX Indoor en de adembenemende Trial-sprongen van Kenny & Wesley Belaey. Op zondag is er vervolgens voor de 2de maal een cyclocrosswedstrijd voor miniemen en aspiranten voorzien, dit jaar volledig indoor: een primeur voor deze categorie.

Voor wie zelf actief mee wil fietsen is er de traditionele MTB-tocht op zaterdag of één van de sessies Indoor Cycling, waaraan ook oud-renners als Nico Mattan en Johan Museeuw zullen deelnemen. Verder kan je ook nog genieten van de sfeer en ambiance tijdens de modeshows, workshops, seminaries of praatcafés met onder andere Andrea Tafi, Michel Wuyts, José De Cauwer en Eddy Planckaert.Velofollies praktisch
Wanneer:
Vrijdag 22 januari: 14u-21u
Zaterdag 23 januari: 10u-19u
Zondag 24 januari: 10u-19u

Waar:
Kortrijk Xpo: hallen 1, 2, 3, 4 en 6

Toegangsprijs:
Volwassenen: 10 euro/dag
Kinderen -12 jaar: 5 euro/dag
Combi Velofollies&Kinepolis en Reductiebon 1 euro: zie www.velofollies.be

Gerelateerde artikels