Deel dit artikel:

Veldritgids cycling.be magazine in de winkel!

Het veldritseizoen gaat van start in Las Vegas en dat is meteen ook het moment dat de Veldritgids van cycling.be magazine in de winkelrekken ligt. Niemand minder dan Sven Nys presenteert onze gids met drie exclusieve reportages en interviews.

Sven Nys start aan zijn laatste veldritseizoen en dat was meteen de perfecte gelegenheid om hem onze Veldritgids te laten presenteren. Hij koos drie onderwerpen: ‘hoe het weer de cross bepaalt’, ‘de fietsgarage’ en ‘de veldrittoekomst’. Dat betekent een boeiend gesprek over de invloed van het weer op de uitkomst van uitslagen in de cross, een bezoekje aan de fietsgarage en een discussie over materiaal, en een leuke discussie tussen Sven Nys, Paul Herygers en Erwin Vervecken over de toekomst van het veldrijden.

Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Vervecken ging Fietsen Met Wout Van Aert, Sanne Cant spreekt haar ambities uit, we vergelijken de verdiensten van crosslegendes De Vlaeminck, Liboton en Nys, praten met de uitdagers van Nys en Van Aert, overlopen de gebeurtenissen van het tussenseizoen in crossland, en bekijken de fysieke verschillen tussen een crosser en een wegrenner.

Maar de Veldritgids zou geen gids zijn als we niet alle topcrossen op een rijtje zetten en er alle kenmerken en info over geven. Zo kun je heel de winter opnieuw meepraten.

Wil je zelf aan de slag? Neem dan zeker deel aan de wedstrijd om een Trek Boone 5 Disc ter waarde van 3199 euro te winnen!

Haal de Veldritgids van cycling.be magazine vanaf nu in de winkel voor 2,95 euro en dompel je volledig onder in de crosssfeer!
Abonnees ontvangen de Veldritgids samen met het oktobernummer op 29 september.