Deel dit artikel:

Veilig fietsen met MP3

Veel wielertoeristen luisteren graag naar muziek tijdens het fietsen. Toch is het niet altijd veilig om rond te rijden met oortjes in je oren. Daar heeft LAVOD een oplossing op gevonden.

Met de Bikeman LFB-615 MP3-speler blijven alle geluiden van andere verkeersdeelnemers hoorbaar. Daarbovenop zorgen functies zoals een LED lamp, een eenvoudige bediening en een stuurstanghouder voor meer veiligheid. Zo kan je op een veilige manier van muziek genieten.

Dankzij een geïntegreerde luidspreker blijven alle verkeersgeluiden hoorbaar. Dit durft wel eens een probleem te vormen bij het dragen van oortjes. Daarnaast kan iedereen zo genieten van de muziek. De MP3-speler werkt zonder draden en beschikt over een Li-ion hoge capaciteit oplaadbare batterij voor urenlang muziekplezier (tot wel 15 uur). Door middel van een intuïtieve slimme ControlRing (patent pending) is besturing heel eenvoudig. En met bijgeleverde stuurstanghouder kunnen de handen aan het stuur blijven en kan de aandacht bij het verkeer blijven.

Een krachtige LED lamp verlicht de fietspaden en de wegen en zo blijf je zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers.  De fiets-MP3 wordt geleverd met een gecoate behuizing (in kleurcombinaties zwart/blauw en zilver/paars), is regenbestendig en zeer stevig. Zo is de speler bestand tegen elk weertype en geschikt voor extreme buitensporten.Algemeen
Muziek via geïntegreerde luidspreker
Geschikt voor MP3 en WMA
Oplaadbare Li-ion batterij
Eenvoudige Control
Ring bediening
Inclusief stuurstanghouder
Krachtige LED lamp
Regenbestendig en zeer robuust
Alle aandacht bij het verkeer
Verkeersgeluiden blijven goed hoorbaar
Verbeterd zicht en goede zichtbaarheidSpecificaties
Flash geheugen 2 GB
Muziekformaat MP3, 32 – 320 kbps
WMA, 5 – 340 kbps
Audio frequentie 20 Hz – 20 kHz
Luidspreker 2,3 Watt
Uitgang 3.5 mm koptelefoon stekker
USB interface USB 2.0 (high speed) mini B type
Lamp LED type 1 Watt
60 – 75 graden openingshoek
tot 100 Lumen lichtsterkte
Batterij Lithium-ion type 2200 mAh
Dimensies 137 x 36 x 82 mm, 180 gram
Inclusief lamp en stuurstanghouder – Omgeving IP66 water- en stofdicht
-10 – 50 °C
Tot 3.000 meter hoogte
Veiligheid CE, FCC, RoHS
Garantie 12 maanden (op fabricagefouten)