Deel dit artikel:

Trek Project One ICON-kleurenschema klaar voor Parijs-Roubaix

Net op tijd voor de beruchtste klassieker van het jaar zijn er twee nieuwe Project One Domane SLR-kleurenschema’s beschikbaar. Liefhebbers van de voorjaarsklassiekers kunnen hun voorliefde voor kasseien laten blijken via ICON Monumental en Team Black, twee elegante, krachtige designs die exclusief beschikbaar zijn bij Trek Project One.

ICON Monumental is geïnspireerd op de legendarische douches van de velodroom van Roubaix. In de twee eerste edities van Parijs-Roubaix voor vrouwen reed telkens een Trek-Segafredo-renster naar de winst. “En iconische zeges vragen natuurlijk om een ICONisch eerbetoon”, klinkt het bij Trek. Het tot de verbeelding sprekende design is een eerbetoon aan alle helden die zich naar de finish vochten en zo bijgedragen hebben aan de legende van de ‘Helleklassieker’. Tal van minutieuze details verwijzen op bijna dichterlijke wijze naar Parijs-Roubaix, de beroemdste en zwaarste der Monumenten, de grootste eendagskoersen op de wielerkalender.

ICON Monumental: tal van minutieuze details verwijzen op bijna dichterlijke wijze naar Parijs-Roubaix.

Naast het ICON Monumental-design is ook het nieuwe Trek Team Black beschikbaar, een Project One Select-kleurstelling die te zien zal zijn op de fietsen waarmee het Trek-Segafredo-team Parijs-Roubaix 2023 rijdt. De nieuwe kleurstelling heeft een diepzwarte achtergrond met opvallende vormen en kleuren die geïnspireerd zijn op de indrukwekkende muurschilderingen langs het wedstrijdparcours en natuurlijk de befaamde kasseien.

Team Black: een diepzwarte achtergrond met opvallende vormen en kleuren.

De nieuwe Trek-schema’s Project One ICON Monumental en Team Black zijn exclusief verkrijgbaar voor de modellen Domane SLR en Domane+ SLR. Beide kleurstellingen zijn te bestellen bij bepaalde Trek-partners wereldwijd en in bepaalde markten online via trekbikes.com. Meer info vind je via deze link.