Deel dit artikel:

Tourgids en julinummer cycling.be magazine in de winkel!

Deze maand sieren de Duitse sputterende spurtbom Marcel Kittel en aanvaller pur sang Thomas De Gendt de covers. We praten met Kittel, Laurens ten Dam en exoot Eduardo Sepulveda, zetten De Gendt en Jan Bakelants samen en gaan fietsen met Ben Hermans.

Voorts gidsen we je door de Tour de France met 68 pagina’s deskundige en nuttige informatie over alle ritten, leggen we de klassementsmannen naast elkaar en onderzoeken we het nut van hoogtestages. Wie al droomt van de Vuelta kan maar beter Mikel Landa in het oog houden. De Spaanse rondehoop vind je deze maand terug als revelatie.

Daarnaast kropen we bij Lotto-Belisol in de volgwagen om er een dag in de Giro te beleven in het heetst van de strijd. Ook laten we de Italiaanse schoonheid Elisa Longo Borghini aan het woord over de Giro Rosa en blikt kersvers Belgisch kampioen Jolien D’Hoore vooruit naar de laatste rit met aankomst op de Champs-Elysées.

We nemen ook het WK BMX in Zolder onder de loep, verkennen het landschap in Bouillon, geven tips tegen slapende handen en een conditiedip, gaan op zoek naar het geheim achter het perfect gevlochten wiel, testen de Ridley Fenix SL en de Look 795 Aerolight en laten ons opslorpen door de Tourgekte in de Lage Landen.

Tenslotte verkennen we ook samen met vier lezers een Touretappe in de Pyreneeën, rijden we over het Tourparcours in Normandië, en nog veel meer!