Deel dit artikel:

Tour of Hope van Stichting tegen Kanker

Van 3-5 juli 2014 organiseert Stichting tegen Kanker voor het eerst de Tour of Hope op 7 cols rond Barcelonette. Voor Stichting tegen Kanker symboliseren de 7 cols de 7 Belgische universitaire kankeronderzoekcentra.

Tour of Hope is een driedaags fietsevenement dat zich afspeelt op 7 cols in de omgeving van Barcelonnette (Alpes de Haute-Provence, Frankrijk). Voor Stichting tegen Kanker symboliseren de 7 cols de 7 Belgische universitaire kankeronderzoekcentra. Met dit initiatief wil de stichting hoop geven aan patiënten, sympathisanten en onderzoekers. De fondsenwerving dient om de strijd tegen kanker te ondersteunen.

Tour of Hope wordt een intens en gezellig fietsevent. Maar ook fondsenwerving is belangrijk. Daarom vraagt Stichting tegen Kanker aan elke deelnemer om ook fondsen te werven. Dat kan op alle denkbare manieren. Organiseer je een wafelslag, een tombola of een stratenloop? Of start je eigen event op via idonatefor.cancer.be/nl. Alles kan!

Wens je een of meerdere cols te bedwingen? Inschrijven kan nog tot 15 mei 2014 via tourofhope.be. Past deze periode niet, dan kan je natuurlijk ook het team van Stichting tegen Kanker steunen door een gift te doen op idonatefor.cancer.be/nl. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.