Deel dit artikel:

Tom Boonen loodst je door Wielergids 2022 van Cycling

Hij ligt in de winkel: de nieuwe Cycling Wielergids ’22! Ontdek dit voorjaarsnummer waarin je alles over komend wielerseizoen te weten komt. Op de cover de vermoedelijke hoofdrolspelers van wat een prachtige wielerjaar wordt en Tom Boonen die alles voor u analyseert. Binnenin vindt u ook de vier laureaten terug van de verkiezing Racefiets van het Jaar 2022, met daarnaast 19 fietsspullen die dit jaar extra kleur kunnen geven.

Tom Boonen speelt in deze Wielergids 2022 een sleutelrol. In het eerste luik van onze special beantwoordt hij twaalf vragen die écht van tel zijn en die volgens ons het nieuwe wielerjaar overspannen. Vragen over enkele transfers die zich voltrokken, vragen over de waardeverhoudingen tussen ploegen onderling en binnen de diverse teams, vragen over de toppers en de subtoppers in het pak, over de coming men in het peloton of over de sterren op hun retour … Tom velt zijn verdict en geeft zijn ongezouten mening.

We engageerden Tom echter niet alleen als gewaardeerd koersanalist, maar ook als geoefend … wielertoerist. Al enkele jaren is hij immers jurylid voor de wedstrijd ‘Racefiets van het Jaar’, waarbij ons zusterblad Grinta! de beste racefietsen van het jaar benoemt en beoordeelt. Tom testte er andermaal op los en moest aan de bak met de vier laureaten. De recensies van de vier beste racefietsen – Lapierre Aircode DRS, Isaac Element, Specialized Aethos en Giant Revolt – lees je in deze Cycling. Alle andere fietstesten van de racefietsen die de top vier niet haalden, tref je aan op de website van Grinta!.

Nee, als Cycling-lezer hoef je in deze speciale uitgave geenszins op je honger te zitten wat materiaalnieuws betreft. Naast de recensies van de fietsen die meedongen naar de titel ‘Racefiets van het Jaar’ selecteerden we ook negentien übercoole spulletjes waarmee je je fietshobby in 2022 mogelijk meer kleur kan gaan geven.

De nieuwe editie van Cycling ligt nu in de winkel, is HIER via Blendle online te lezen en is ook HIER online te bestellen. Abonneer je HIER en mis geen enkel nummer meer + krijg er een extra cadeau bovenop!