Deel dit artikel:

Thule introduceert Crossover Collectie reistassen

Het Zweedse merk Thule is bij fietsers vooral bekend om hun mooie en functionele fietsendragers, waarmee je je fiets veilig op de auto kan vervoeren. Maar Thule is ook expert op het gebied van transportoplossingen voor sportartikelen en wil zijn positie als marktleider nog verder uitbouwen.


Daarom lanceert het bedrijf dit najaar de Thule Crossover Collectie, een serie van rugzakken, duffeltassen en trolleys die speciaal ontworpen zijn voor outdoorliefhebbers en avonturiers. Cycling.be nam een kijkje bij de productpresentatie en noteerde dat de productlijn van hoogwaardige kwaliteit is en dat er tal van innovatieve details op en aan de tassen zitten, die ook voor fietsliefhebbers van pas zullen komen.

Zo zit er in de reistassen een SafeZone voor brillen, een ingebouwd etui (‘exoskeleton’ frame genaamd) waar je bril een veilig plekje vindt. Afgescheiden compartimenten voor een helm, handschoenen, schoenen et cetera maken dat al je spullen vlot toegankelijk zijn. Ergonomisch gevormde hengsels bieden de mogelijkheid om de kleine trolley als rugzak te dragen en de grote aluminium wielen nemen obstakels moeiteloos.

Het zag er allemaal erg solide en doordacht uit. Bagage vervoeren wordt weer wat comfortabeler.