Deel dit artikel:

Test fietsen en volg clinics op Specialized Days

Op 4 en 5 april vindt op het Europese Specialized-hoofdkantoor in 's-Heerenberg de allereerste editie van de Specialized Days plaats, een evenement vol met clinics, workshops, rides, een kijkje achter de schermen én Test The Best.

TEST THE BEST

Wil je een racefiets of mountainbike testen? Het kan. Test de nieuwe Era op een technische singletrack of probeer de nieuwste Amira op een steile klim. Test je droomfiets, want een real-life testrit is doorslaggevend. Alleen zo ervaar je hoe het is om te mogen fietsen op een fiets die perfect aan je wensen voldoet.

Voor Test the Best moet je wel vooraf inschrijven. Raadpleeg je dichtsbijzijnde Specializeddealer voor meer informatie omtrent deelname en de registratieprocedure. Deelname is gelimiteerd.

CLINICS, EVENTS & RIDES

Benieuwd hoe de vering in jouw Stumpjumper precies werkt, of wil je graag een keer samen met profrenster Sanne van Paassen fietsen? Doe mee aan één van de clinics, events of rides! Voorinschrijving niet nodig.

De Specialized Days worden georganiseerd op het Europese hoofdkantoor van Specialized, op de Zeddamseweg 84b, A(nabij Doetinchem). Voor de deur is ruime parkeergelegenheid, zowel voor de auto als de fiets.