Deel dit artikel:

Tehava zet vol in op Velofollies

Nadat Tehava International tijdens de Bike Motion beurs in Utrecht op een originele en interactieve manier met de beursbezoekers in actie kwam, wordt dat nog eens overgedaan van 17 t/m 19 januari tijdens Velofollies 2014 in Kortrijk.

Als fabrikant van de stijlvolle Isaac-racefietsen, -triathlonfietsen en -mountainbikes en Trivio-fietsaccessoires zullen de Velofollies-bezoekers ruimschoots tekst en uitleg krijgen van de verschillende specialisten die de stand zullen bemannen. Naast de eigen merken komen ook de door Tehava verdeelde fietsproducten ruimschoots aan bod. O.a. van de nieuwste Challenge-tubes, Blackspire MTB-parts, Ritchey Bike components, Scicon-fietskoffers, Reynolds-wielen, Lizard Skins-stuurlinten en -handvatten en SR Suntour-mountainbikevorken zal er ter plaatse professionele uitleg gegeven worden.

Om de Velofollies-bezoekers hierbij optimaal van antwoord te kunnen dienen zal het Tehava-team extra ondersteuning krijgen van verschillende fietsvakhandelaars. De Isaac race-, tijdrit- en triathlonfietsen van Tehava International worden op een professionele manier door verschillende wielerteams gebruikt. O.a. de Continentale teams Color Code – Biowanze van sportbestuurder Christophe Brandt en het nieuwe West-Vlaamse CT-2020 van teammanager Rik De Rijcke zullen tijdens het seizoen 2014 van het Isaac-topmateriaal gebruik kunnen maken. In functie van de teamsponsoring zullen beide wielerteams op de Tehava-stand aanwezig zijn.

Meer nog, de officiële teampresentatie van het nieuwe CT-2020 team zal op zaterdag 18 en zondag 19 januari op Velofollies plaatsvinden. Kortom, aan actie geen gebrek op de Tehava-stand. Een bezoekje aan Tehava International stand 515 in hal 5 is blijkbaar niet te missen op Velofollies 2014.