Deel dit artikel:

Tal van primeurs op Velofollies 2009

De 3de editie van Velofollies, hét spectaculair en actief fietsevenement voor de échte wielerliefhebber, pakt uit met tal van primeurs!


Johan Museeuw is op 24 januari te gast in het praatcafé van Rik Vanwalleghem op Velofollies.
Zo zal Johan Museeuw er zijn boek “Museeuw spreekt” in primeur voorstellen aan het grote publiek. U kan op Velofollies zijn boek kopen en laten signeren.

Johan is er elke dag aanwezig. Op zaterdag 24 januari is hij bovendien te gast in het praatcafé van Rik Vanwalleghem waar hij meer uitleg geeft rond zijn boek.

Verder op Velofollies presenteert Nico Mattan er zijn uitvinding Close 2 waarmee hij op dit moment reeds de halve finale van het programma “De bedenkers” op TV één bereikte.

U zal het product live kunnen bestuderen! Ook Frank Vandenbroucke is van de partij. Hij gaat op zondag 25 januari dieper in op zijn nieuwe ploeg Cinelli en zijn ambities voor het seizoen 2009.Devolder en Boonen komen signeren op Velofollies.
Vrijdag 23 januari is de voltallige QuickStep ploeg dan weer aanwezig voor de ploegvoorstelling om 16u, en zijn vooraf en nadien signeersessies met o.a. Tom Boonen en Stijn Devolder.

Op vlak van fietsmerken en accessoires op Velofollies zijn dit jaar dubbel zoveel exposanten aanwezig waarmee Velofollies de grootste fietsbeurs in België wordt.

Merken als Bianchi, Granville, Ridley, Museeuw, Pinarello, Specialized,… zijn alvast van de partij.

Naast deze primeurs ontbreken ook de vaste waarden niet op Velofollies. Zo is er de Beker van België Trial, het BK BMX, spinning voor iedereen, een jeugd cyclocross, de MTB-tocht, ploegvoorstellingen, praatcafés, en nog veel meer…

Het volledige programma vindt u op www.velofollies.be, u kan er trouwens een kortingbon aanvragen en meedingen naar de superprijs. 

Velofollies vindt plaats van 23 t.e.m. 25 januari 2009 in Kortrijk Xpo. Zorg dat u erbij bent! U kan reeds vooraf tickets bestellen via de website (rubriek zodat u niet hoeft aan te schuiven aan de kassa en onmiddellijk het evenement op kan.