Deel dit artikel:

Tacx laat je drinken in stijl

Tacx lanceert met de Shiva Classics een serie van vijf bidons die bedrukt zijn met foto's van klassieke wedstrijden. De Shiva vormt een team met de nieuwste bidonhouder Uma.


De Shiva bidon en Uma bidonhouder: twee handen op één buik. (foto tacx)
De Shiva Classics bidons zijn bedrukt met momentopnames van grootse bergetappes in bijzondere landschappen waar iedere renner zich in wil begeven. De Shiva Classics omvat momenten uit de Tour de France, de Ronde van Zwitserland, de Ronde van Lombardije en een sneeuwopname tijdens de Ronde van Italië.

De Shiva Classics bidons zijn vervaardigd in de milieuvriendelijke Bio-Bottle uitvoering en alleen verkrijgbaar in 500cc.

UMA

De Uma is Tacx’ nieuwste bidonhouder in het topsegment. Vanaf 2011 worden de fietsen van de renners van de Tacx Pro teams afgemonteerd met deze stoere maar toch ook stijlvolle houder.

De Uma heeft een verrassend krachtige vormgeving met een hoogwaardige metaalachtige look. Hij wordt vervaardigd uit aluminium plaat en omspoten door kunststof. Deze productiemethode biedt een oersterke en tevens lichte constructie. De Uma heeft dan ook een stevige klemming die van belang is tijdens tochten op slecht wegdek of de Belgische kasseien en is zodanig vormgegeven dat de wielerbidon makkelijk te plaatsen is.