Deel dit artikel:

Sven Nys rijdt eigen marathon

Sven Nys rijdt komende zondag zelf mee op de Sven Nys Marathon in Energy Park, het vroegere domein De Vijvers in Averbode. Hij start om 8u30 en opteert voor de 40 kilometer. Volg jij zijn spoor?


Nu zondag krijg je de kans om het spoor van Sven Nys te volgen. (foto belga)
Altijd al zin gehad om eens met Sven Nys een mountainbiketochtje af te werken? Het kan! Op zondag 7 juni in Averbode.

Sven Nys komt in zijn eigen Sven Nys Marathon aan de start van de 40 kilometer. Jij kan dus het spoor van de Belgisch kampioen veldrijden volgen!

Naast de 40 kilometer kan je in Energy Park ook kiezen voor 30, 60 of 80 kilometer afleggen. Allen daarheen! De inschrijvingen starten om 7.30 uur en lopen tot 12.00 uur.

SN-WIELERCOLLECTIE

Nog op de Sven Nys marathon lanceert Agu een nieuwe fietskledinglijn rond Sven. Het zwart van de eerste lijn heeft nu plaatsgemaakt voor zwart-met-wit en het assortiment is nog verder uitgebreid. De SN wielercollectie bevat een korte en lange broek, shirt, jack, petje en sokken. Ook nieuw is een stijlrijke vrouwenlijn, waarin wit primeert.

De fietskleding is vanaf nu verkrijgbaar bij tal van kwaliteitsfietsenwinkels. De volledige lijst vind je op de website van Sven, www.svennys.be of op de site van Agu, www.agu.be.

Wie de primeur wil van de nieuwe collectie is welkom op de Sven Nys marathon, nu zondag 7 juni in het Energy Park, domein De Vijvers, in Averbode. De nieuwe kledinglijn zal er worden voorgesteld en kan er al meteen worden gekocht. Sven zal ter plekke van 11u tot 12u signeren.