Deel dit artikel:

Sunparks verwent bikers

Sunparks organiseert voor de 7de keer het 'Sunparks Mountainbike Weekend'. Van 20 tot 23 november staat Sunparks Kempense Meren weer helemaal in het teken van het mountainbiken.


Bikers kunnen van 20 tot 23 november hun hartje ophalen in Sunparks. (foto sunparks)
Tijdens dit weekend overnacht je drie keer in een vakantievilla. Op zaterdag en zondag kan je deelnemen aan drie bewegwijzerde MTB-tochten (zaterdag: 30 km – 50 km – 70 km / zondag: 25 km – 40 km) over een bosrijk en zanderig parcours.

Voor de kleintjes is er zowel op zaterdag als zondag een speciaal parcours uitgestippeld, namelijk de Kids Trophy. Zij fietsen onder begeleiding van KBWB-monitoren, maar ook de mama’s en papa’s mogen meefietsen. 

Gedurende het weekend worden deelnemers voorzien van informatie over de laatste biketrends. Op vrijdag staat er een infosessie met welkomstdrink op het programma en daarnaast is er ook een GPS Workshop en demonstratiestand.

Sunparks beschikt over een eigen fietshersteldienst. Voorts kunnen deelnemers genieten van een gratis bikewash, deelname aan een prijzentombola, diner op zaterdagavond en doorlopend toegang tot Aquafun.


Gerelateerde artikels