Deel dit artikel:

Stevige stage van WVA

Wout van Aert maakt het zijn volgers gemakkelijk en postte via Strava een handige samenvatting van zijn trainingsstage in Girona. Bijna 1.000 km op de fiets en 29 loopkilometers kon WVA op zijn teller zetten.

Team Jumbo-Visma verbleef van 13 t.e.m. 21 december in het Spaanse Girona op trainingskamp. Die was er niet enkel met het oog op de veldritten, maar vooral met focus op de basis voor het wegseizoen. De trainingstochten van WVA met zijn wegfiets (goed voor 990 km) en zijn looptrainingen (29 km) konden zijn volgers meebeleven via Strava.

Strava / Wout van Aert

Bij zijn looptrainingen kreeg hij o.a. het gezelschap van ploegmakers Tobias Foss, Christian Laporte en Edoardo Affini en ook ploegleiders Grischa Nierman en Maarten Wynants trokken hun loopschoenen aan.

Daarnaast maakte van Aert ook nog gewag van een tweetal zwemsessies én 3 crosstrainingen die bewust niet gedeeld werden. Benieuwd of deze hun effect zullen hebben op zondag wanneer de ‘clash van de Grote Drie’ gepland staat met de wereldbekerwedstrijd in Dendermonde.

wordt

Eerste vernieuwde editie verschijnt op 17 februari!