Deel dit artikel:

Stalen Ros voor retroliefhebbers

Op 22 maart vindt net over de grens in het Nederlandse Neerkant voor de tweede maal Stalen Ros plaats. Retroliefhebbers kunnen hun hartje ophalen op deze klassieke wielershow en -beurs.


Op Stalen Ros zijn vooral fietsen uit de jaren ’70 en ’80 te zien. (foto stalen ros)
Heel wat wielerliefhebbers hebben iets met het materiaal uit de hoogtijdagen van het wielrennen, de jaren ’70 en ’80. Het is dan ook geen toeval dat op Stalen Ros vooral fietsen uit deze periode zijn te zien, in originele of gerestaureerde staat.

Naast de tentoonstelling is een belangrijk onderdeel van Stalen Ros de onderdelenmarkt. Op diverse kramen worden frames, wielen en onderdelen van bekende (Campagnolo, Mavic, Stronglight) en minder bekende of verdwenen merken (Zeus, Huret, Maillard, Gipiemme, Universal, Modolo) aangeboden.

Stalen Ros vindt plaats op 22 maart van 10 tot 16u in zaal ‘De Moost’, Moostenstraat 3 in 5758 RX Neerkant, even over de grens met Belgisch Limburg. 

Bezoekers betalen 2 euro inkom. Belangstellenden voor een onderdelenstand of een showplaats voor een oude koersfiets kunnen contact opnemen met Erik Boelen (077-4664686 of boelen56@freeler.nl) 

Gerelateerde artikels