Deel dit artikel:

Spin mee met de BV’s en steun het goede doel!

Vorig jaar organiseerde HealthCity voor de eerste keer 'Ride4Life', een mega indoor-cyclingmarathon tvv darmkankeronderzoek. Dit jaar wordt de tweede editie van Ride4Life georganiseerd.

Er wordt getrapt voor waterpompen in Burkina Faso, het derde armste land ter wereld, waar vrouwen vaak meer dan 10 km moeten wandelen voor de dichtstbijzijnde bron. Bovendien maakt de Ride4Life in 2008 deel uit van de Alpro Start to Sport ankerevenementen (www.alprostarttosport.be). Coach Paul Van Den Bosch zal alvast meefietsen samen met Piet Goddaer (Ozark Henry) die zich volop aan het voorbereiden is op de Ronde Van Vlaanderen voor Wielertoeristen!

Op zaterdag 8 maart is het zover. 500 spinningfietsen in HealthCity Antwerpen Middelheim (Middelheimlaan 1, 2020 Antwerpen) zullen 12 uur lang draaiende moeten blijven om een maximumbedrag voor het goede doel bijeen te kunnen sparen. Dat wilt zeggen dat er meer dan 4000 deelnemers nodig zijn om de marathon tot een goed einde te brengen!!!!

Johan Museeuw en Elodie Ouedraogo zijn peter en meter van het event en zullen mee komen fietsen. Ook Eddy Merckx, Freddy Maertens, het Sunweb Projob Cycling Team, Roger De Vlaeminck, Ludo Delcroix, Herman Beysens, The Antwerp Diamond Giants, GBA, Tanja Dexters en Mario de Clercq … ze komen allemaal meefietsen!

Schrijf je nu in op www.ride4life.be en pomp je energie in water!