Deel dit artikel:

Speciale Cannondale viert TdF Femmes

Om de terugkeer van de Tour de France voor dames in de kijker te zetten, werkten Rapha en Palace Skateboards samen met Cannondale om de SuperSix Evo in een opvallend jasje te steken. Het gedurfde design staat voor het gedurfde denken en de prestaties van vrouwen in de sport.

Voor het eerst in meer dan 30 jaar staan er vrouwen aan de start van hun Ronde van Frankrijk. De acht etappes tellende wedstrijd geeft vrouwen weer de plek op de Europese wegen die ze verdienen, met materiaal, sponsoring en een prijzenpot die eindelijk een vrouwenpeloton van wereldklasse waardig is. Om Le Tour de France Femmes te vieren hebben Rapha en Palace samengewerkt met de Cannondale’s World Tour teams.

Het resultaat van de Rapha and Palace Skateboards Collaboration Cannondale Bikes is een Cannondale SuperSix Evo in speciaal design dat de vrouwelijke renners eert. Zelden of nooit met dezelfde publiciteit, sponsoring of beloningen als de mannen hebben de dames – zolang ze de kans kregen – toch de snelheid, het zweet en de inzet van het professionele wielrennen gezocht.

Het Rapha en Palace Skateboards speciale editie Cannondale SuperSix Evo frame is binnenkort ook te koop voor consumenten.