Deel dit artikel:

Sonny bezoekt Sidi

Het Sidi hoofdkwartier in Maser kreeg het bezoek van Sonny Colbrelli. De Europese en Italiaanse kampioen én winnaar van Parijs-Roubaix vierde er het succesvol seizoen waaraan ook zijn schoenpartner bijdroeg met schoenen op maat.

Met winst in het Italiaans kampioenschap, het Europese kampioenschap en de Hel van het Noorden had Colbrelli een uitstekend seizoen. Sidi, dat alles in het werk stelt om het comfort van de renner te verzekeren, had daar ook zijn aandeel in. Daarom bezocht de kampioen het hoofdkwartier waar hij schoenen signeerde en ook een kijkje nam in de productie.

“Mijn voeten hebben een specifieke vorm,” legde Colbrelli uit. “Daarvoor is het niet gemakkelijk om schoenen te vinden, maar Sidi staat altijd klaar om aan mijn eisen te voldoen. Ik kreeg mijn speciale schoenen met de Italiaanse vlag erop tijdens de Tour en ik kon ze meteen dragen. Ik vertrouw mijn schoenpartner volledig, ik weet dat ze schoenen tot op de millimeter nauwkeurig maken en ik ben heel tevreden van het resultaat.”

Tot slot gaf de Italiaan nog mee dat zijn favoriete paar Sidi schoenen de Wire 2 zijn. “Ik koos ze nadat ik alle modellen gepast en getest had; het is net of ze voor mij gemaakt werden.”