Deel dit artikel:

Snelle koolhydraten met Performance Karbo-Lyn

Voor een training of wedstrijd is het soms nodig om snel en efficiënt koolhydraten op te nemen. Performance ontwikkelde speciaal daarvoor Karbo-Lyn.


De opname van dit nieuwste Performance product gebeurt 80% sneller dan bij dextrose, suiker of andere koolhydraatvormen. Dit is mogelijk door het relatief complexe koolhydraat en de unieke omvang en precisie van zijn molecuul structuur waardoor de maag het veel sneller absorbeert.

Na inname trekt dit hoogtechnologisch product extra water en voedingsstoffen aan. Naar toepassing werd Karbo-Lyn specifiek ontwikkeld voor sporters die zich op een snelle, eenvoudige en veilige manier met een koolhydraat voorraad willen opladen. Het gevolg daarvan is dat de glycogeen voorraad in de spieren na een uur half en na twee uur volledig opgenomen is.

Men kan Karbo-Lyn ook best mengen met Carbo Energizer van Performance. De beste verhouding is van elk anderhalve doseerschep. Karbo-Lyn zorgt dan voor een boost met krachtige en dynamische energie. Door dit product voor en tijdens de inspanning te gebruiken bekomt men het beste resultaat.
De energiewaarde bedraagt 400 kcal per 100 gram. Karbo-Lyn heeft geen neveneffecten en is smaakloos. Het is bovendien suiker-, eiwit- en vetvrij.

Adviesverkoopprijs: 14 euro
Info en gebruiksadvies: www.performance.be