Deel dit artikel:

Selle San Marco gaat samenwerking aan met Juncker

Zadelfabrikant Selle San Marco kondigt aan dat sinds 1 oktober 2015 Juncker Bike Parts de nieuwe distributeur is voor Selle San Marco Collezione in de Benelux.

De exclusieve distributie van de zadels komt voort uit de jarenlange succesvolle samenwerking tussen Selle San Marco en Juncker Bike Parts. “Dit samenwerkingsverband past binnen onze ambitie om de exclusieve distributie van bekende merken op ons te nemen”, aldus Chiem de Winter (commercieel directeur van Juncker Bike Parts). Een kwalitatief hoogwaardig zadelmerk als Selle San Marco past uitstekend binnen het gamma van de Apeldoornse distributeur en beide partijen zijn dan ook verheugd over de samenwerking.

Selle San Marco is een Italiaans familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring. Met passie en toewijding maken ze handgemaakte zadels van de hoogste kwaliteit met de juiste verhouding tussen technologie en design. Jouw rit zo comfortabel mogelijk maken is hun missie, een wereld met meer fietsen en minder auto’s hun droom. Het merk staat al jaren synoniem voor uitmuntendheid, hoge kwaliteit en stijl.

Juncker Bike Parts is een van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & accessoires in de Benelux. Hun assortiment omvat ruim 15.000 artikelen. Vanuit een modern magazijn in Apeldoorn levert Juncker Bike Parts aan tweewielerzaken in Nederland, België en Luxemburg.

Juncker Bike Parts is de exclusieve distributeur van Selle San Marco Collezione binnen de Benelux. De Vintage en Bioaktive collecties blijven verkrijgbaar via de betere groothandel.