Deel dit artikel:

Scott trots op nominaties voor Bike Motion Awards

Scott is trots op zijn nominaties voor de Bike Motion Awards in de categorie kleding/schoenen/helmen en fietsaccessoires. Maar er zijn ook nog de categorieën racefietsen, mountainbikes, sportieve e-bikes, fietsonderdelen, en training & voeding.

De Scott Supra PLUS Helm en de Syncros Micro Floor Pump HV werden genomineerd voor de Bike MOTION Awards 2015/2016 in de categorie kleding/schoenen/helmen en fietsaccessoires.

De Supra PLUS helm is een combinatie van een stijlvol design, uitstekende pasvorm en de extra bescherming van het geïntegreerde MIPS Brain Protection Systeem. Voor slechts 79 euro is dit een prijspunt dat ervoor zorgt dat zelfs de meest prijsbewuste fietser kan profiteren van de recentste innovatie op gebied van veiligheid.

De nieuwste ultracompacte Syncros-voetpomp is de perfecte oplossing voor rijders die onderweg meer luchtvolume nodig hebben dan van gelijk welk andere handpomp. Dit “pompje” produceert maar liefst 99cc per slag.

De pomp is voorzien van een oerdegelijke metalen constructie die slechts 242 gram op de weegschaal brengt. Daarnaast is er een speciaal voetsteuntje ontworpen voor meer stabiliteit tijdens het pompen en kan de slang handig worden vastgeklikt om zo snel en compact op te kunnen bergen.

STEMMEN

Bezoekers van de beurs kunnen zowel voor als tijdens de beurs via een de speciale Bike MOTION-app hun stem uitbrengen op hun favoriete product. Daarnaast kunnen bezoekers ook via een digitaal stemformulier hun voorkeur opgeven.

Alle genomineerde producten zijn op Bike MOTION aanwezig. Ze maken onderdeel uit van de noviteitenroute. Deelnemers aan de noviteitenroute herken je op de beurs aan de vloersticker voor de stand en de producten die genomineerd zijn herken je aan een sticker of als het om een fiets gaat aan een stuurhanger. Op maandag 19 oktober 2015 om 14 uur worden de stemmen geteld. De Bike MOTION Awards worden vervolgens direct op de beurs uitgedeeld aan de gelukkige winnaars.