Deel dit artikel:

Scherp je skills aan in indoor bikepark WOOD15

WOOD15, gelegen in de sportstad Sittard-Geleen en ingeklemd tussen Duitsland en België, is het eerste indoor Bikepark in Europa. Zonder afhankelijkheid van het weer kun je er je techniek aanscherpen.

Na hard te hebben gewerkt aan de opbouw van het Indoor Bikepark zijn de deuren van WOOD15 op 14 november 2014 officieel opengaan. WOOD15 is voor alle leeftijden en niveau’s toegankelijk. BMX, Dirt, 4X, Enduro, XC en zelfs cyclocrossfietsen zijn toegestaan.

In een leegstaande oude fabriekshal van ruim 6000m² in Sittard, waar ooit beeldbuizen van Philips werden geproduceerd, is de eerste fase van het Indoor Bikepark gerealiseerd. De Dirt-/Flowlijn, drie verschillende XC-niveau’s, Skill area en de 70 m pumptrack zijn een ware speeltuin voor de beginnende tot de ervaren en gepassioneerde mountainbiker.

WOOD15 is een plek voor jong en oud, waar je niet gehinderd wordt door welke weersomstandigheden dan ook.

Geen lange afstanden, verschillende niveaus met de focus op rijtechniek… het is lastig, maar leuk en leerzaam.

Heb je geen bike of bescherming, dan kun je van bike partner Focus dirt bikes, BMX’en en zelfs de nieuwe Focus Sam huren. KED-helmen, Bliss-bescherming en Endura-handschoenen zorgen voor de veiligheid.

Na het rijden wil je natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie of een hapje en een drankje bijpraten met je vrienden, sterke verhalen vertellen of je laatste technieken uitwisselen in de Drinkplek, met Kampala Gold koffie.