Deel dit artikel:

Santini viert Parijs-Roubaix met speciale collecties

Om al helemaal in de sfeer te komen van De Hel van het Noorden volgende maand, heeft het Italiaanse kledingmerk Santini twee collecties uitgebracht die volledig in het thema van de Noord-Franse kasseien zijn.

De dameseditie, de tweede nog maar, van Parijs-Roubaix vindt plaats op 16 april dit jaar. Een dag later, op zondag 17, rijden de mannen voor de 119de keer de Helleklassieker. Maar vandaag, meer dan een maand eerder, doet Santini je er al helemaal zin in krijgen.

In de eerste collecte is het uitzicht van zowel de heren- als damestruien geïnspireerd op de kleuren en patronen die op het parcours worden gebruikt om de verschillende sectoren aan te duiden en hun moeilijkheidsgraad te beoordelen. De kasseidetails vinden aanwezigheid op het shirt en laten je één worden met de kasseien waarnaar ze ontworpen zijn.

Santini heeft ook een tweede collectie gemaakt en vernoemd als ‘L’Enfer du Nord’. Hier zijn de kleuren geïnspireerd op het vuur van de hel – en de helse stukken waar de renners in de zwaarste sectoren met vijf sterren voor staan. De shirts van beide collecties worden gecombineerd met bibshorts, baselayers, jassen en accessoires, eveneens in het thema.

De volledig nieuwe collectie is te aanschouwen en te kopen op de website van Santini.