Deel dit artikel:

Ronde van Vlaanderen brengt kledij uit voor haar fans

De Ronde staat voor de deur! Nog een week tot de 105de editie van Vlaanderens Mooiste onze huiskamers inneemt. Volgende zondag wordt een van de weinige dagen van het jaar waarin de hele dag voor de buis hangen niet enkel toegestaan, maar ook ten volle aangeraden is. En dat dagje voor de buis kan dit jaar nog stijlvoller dan andere jaren.

Het kledijmerk Cois Cycling Legacy is voor het derde jaar op rij partner van De Ronde, en dat resulteert in een exclusieve collectie casual Ronde-kledij. Op T-shirts en truien vereeuwigt het merk enkele recente memorabele winnaars van De Ronde. Alle ontwerpen zijn bovendien gemaakt in borduurwerk, om de items een extra stijlvolle touch te geven.

Zes memorabele momenten

Ook al herinnert u ze vast wel nog, met uw kledij laat u de glorierijke winnaars hun zege nog eens herbeleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van de nagelbijtende sprints tussen Matieu van der Poel en Wout van Aert in de herfsteditie van 2020, of die in de lente daarop met Kasper Asgreen?

Ook iets oudere momenten zijn opgenomen in de collectie. De solozege van Philippe Gilbert in 2017, bijvoorbeeld. Of de wheelie van Peter Sagan op het allereerste startpodium in Antwerpen. Of de beide wereldkampioenen Sagan en Armitstead die op het hoogste schavotje stonden in 2016.

En voor wie het nog langer geleden mag, is er zelfs Fabian Cancellara die wegrijdt van Tom Boonen op de Muur in 2010. Alle zes de modellen op T-shirt, met een prijs van € 35 euro, zijn unisex en hier te verkrijgen in maten XS tot XXL. De overwinningen van Gilbert en Asgreen zijn ook vereeuwigd als sweater, die voor € 65 euro de jouwe is.