Deel dit artikel:

Rij jij in 2010 rond als Armstrong of Gilbert?

In welke profuitrusting spring jij volgend seizoen de fiets op? Omega Pharma-Lotto, Team RadioShack en Cervélo TestTeam stelden hun nieuwe truitjes al voor. Bekijk de fotospecial!


Volgens Lance Armstrong is dit nog maar een voorsmaakje van de nieuwe RadioShack-uitrusting. (foto team radioshack)


Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe uitrusting. Zeker met een nieuwe hoofdsponsor in het team, zoals bij Omega Pharma-Lotto.

Na twee jaar overheersend rood werd er voor 2010 gekozen voor wit als basiskleur. Aan de zijkanten van de Vermarc-truitjes lopen vertikale strepen van boven naar beneden in het rood van Lotto en het licht- en donkerblauw van Omega Pharma.

Team RadioShack, de nieuwe ploeg van Lance Armstrong en Johan Bruyneel, zal in grijs-rode Nike-shirts rijden. “Er moet nog wat aan gesleuteld worden, maar dit is alvast een voorsmaakje”, aldus The Boss op zijn Twitterpagina.

Cervélo TestTeam schakelt volgend seizoen opnieuw over op zwarte shirts en broeken met witte letters en “Cervélo” in het rood erop. Het team was dit jaar ook met donkere shirts begonnen, maar besliste in het midden van het seizoen over te schakelen naar wit, omdat het te warm werd. De fabrikant is nog steeds Castelli.