WorldTour-ploegen nemen hun eigen kok mee naar de grote rondes om de renners van de juiste voeding te kunnen voorzien. Tijdens een rustdag kan dat al eens een lekker dessertje opleveren, zoals bij Trek-Segafredo. Chef Mirko Sut toverde er een lichte tiramisu op tafel én deelde het recept.
Ingrediënten (voor 1 portie)
Voor de cake:
1 ei
30 g bloem
30 g suiker
Voor de crème en garnering:
200 g Griekse yoghurt (0% vet)
1 kopje deca koffie
2 teelepels agavesiroop
Pistache (in stukjes)
Frambozenchips
Verse frambozen
Zwarte chocolade
Cacaopoeder
Om het recept te maken, volg de handelingen uit dit filmpje:
That’s a well deserved dessert for our guys on the second rest day of the #Giro 🍰
— Trek-Segafredo (@TrekSegafredo) May 25, 2021
The “Rider Tiramisù” by our chef @MirkoSut 🙌 pic.twitter.com/Ilexm5NQ82