Deel dit artikel:

ProCraft gaat high-tech in 2011

Vorig jaar werd het 25-jarig bestaan van ProCraft nog gevierd met een speciale 'gouden limited edition' bidonhouder. Voor 2011 komt ProCraft weer met een aantal high-tech onderdelen op de Benelux markt.


Naast de nieuwe kettingbladen voor de racefiets en mountainbike heeft ProCraft zich ook gefocust op het PRC (ProCraft Racing Products) label. Met het uitbrengen van diverse superlichte ’tuning’onderdelen, waaronder zadelpenklemmen, centerlockringen, welke allen in diverse fraaie kleuren verkrijgbaar zijn, werd het programma nog completer gemaakt

De 2 highligts voor 2011 zijn de nieuwe ProCraft Ahead III stuurpen en de compleet in eigen huis ontwikkelde en verbeterde versie van het populaire I-Grip handvat-systeem onder de naam: iGRIPevo.

Door de verandering van de traditionele balhoofdsystemen heeft ProCraft een Headset-configurator ontwikkeld. Deze configurator bevat diverse verschillende balhoofdlagers voor zowel de boven als onderkant van het balhoofdstel. Hierdoor zijn diverse combinaties mogelijk en is de perfecte combinatie voor Uw fiets samen te stellen.