Deel dit artikel:

Prisma combineert technologie en design

De Prisma fietsschoen is het nieuwste topmodel van DMT. De combinatie van hoogwaardige technische materialen en design moeten deze schoen uiterst geschikt maken voor een maximale performance.


Het bovendeel van de schoen is gemaakt van extreem lichte microfiber gecombineerd met een mesh die op zijn beurt voor een optimale verluchting zorgt. Voor deze reden is de Prisma ook voorzien van een geperforeerde tong.

De anatomisch gevormde en verstevigde hiel zorgt voor een verbeterde stabiliteit van de voet bij zware krachtoverbrengingen op het pedaal.

Dit alles is gemonteerd op een lichte maar toch zeer starre CX SLHC Carbon zool. SLHC staat voor Super Light Hardened Carbon en heeft van hiel tot teen dezelfde dikte. Deze gestroomlijnde zool is licht en stijf en ontworpen om de afstand tussen voet en pedaal zo kort mogelijk te houden.

Voor het aangespen van de schoen werd het nieuwe RAM systeem ontwikkeld. Met dit RAM (Rotary Activated Monofilament) systeem kan je door het trekken aan een knop zo met een centraal kabeltje en samen met één velcro strap de schoen fijn gedoseerd over de volledige voet aanspannen.

Met een gewicht van slechts 250 gram (mt 41) biedt de Prisma nog steeds een hoog draagcomfort. De schoen is beschikbaar is de kleuren wit/goud en wit/rood in de maten 37 tot 48.

Adviesverkoopprijs: 269 euro.
Infocontact: info@vermarcsport.be of www.vermarcsport.be