Deel dit artikel:

Prestatiebevorderende fietskleding van Skins cyclewear

De Skins cyclewear collectie is meer dan mooie en moderne fietskleding voor dames en heren. Het is functionele fietskleding die de BioAcceleration Technology van Skins bevat.


Dit is op de juiste plaats de juiste druk aan de spieren geven waardoor de prestaties bevorderd worden. Dit heeft alles te maken met de delen van het kledingstuk, in dit geval de broek, die op de spieren en andere lichaamsdelen druk uitoefenen.

Anatomisch geplaatste elastische naden scheiden de verschillende drukgevoelige spierzones van elkaar. Spieren die extra ondersteuning krijgen zullen een steviger spierblok vormen dan een losse spiermassa. Ook zal men door het ondersteunende effect bij het dragen van Skins kleding minder snel vatbaar zijn voor verrekkingen, verstuikingen of andere kwetsuren.

Tweede pluspunt is de invloed van Skins kleding op de bloeddoorstroming. Door compressie uit te oefenen op de juiste plaatsen van het lichaam zal het bloed sneller naar het hart stromen. Rechtstreeks gevolg is een betere bloedcirculatie en zuurstoftransport. Hierdoor elimineert men ook de metabolische afvalstoffen en melkzuur waardoor ze minder snel de kans krijgen om op de spieren toe te slaan.

De Skins fietsbroek is voorzien van een multi-elastisch interfacetechnologisch en ventilerend zeem. Dit zeem biedt de beste bescherming voor de gevoelige zones en garandeert een maximum aan comfort en bewegingsvrijheid op het zadel.

Voor Skins kleding worden superieure garens met een hoge denierwaarde gebruikt. Door de samenstelling en de structuur van de stof wordt het transpiratie vocht naar de buitenzijde van de kleding afgevoerd waardoor de huid droog blijft. De vezels van de kledingsstukken hebben tevens permanente antibacteriële eigenschappen en bieden bescherming tegen schadelijke UV zonnestralen.

Elke pasvorm van Skins kleding wordt aan de hand van ieders body mass index (BMI) bepaald. Afhankelijk van de lichaamsvorm garandeert men op die manier de precieze oppervlaktedruk.

Skins kleding is een tweede huid die doet presteren en recupereren. In zwart met gele naden voor heren en zwart met zilverkleurige naden voor de dames. De adviesverkoopprijs van een Skins bibshort met bretels en mesh bovenstuk is 179,95 euro. 

Meer info via info@racompany.be of op www.racompany.eu.

Gerelateerde artikels