Deel dit artikel:

Personaliseer je Ridley!

Ridley geeft je de mogelijkheid om je droomfiets te creëren. Via de online customizer kan je nu ook het design van de Ridley-fietsen van de 2010-reeks naar wens aanpassen.


Je kan je creativiteit de vrije loop laten op alle Ridley full carbon fietsen. (foto ridley)
Ridley ging vorig jaar van start met dit project voor de 2009-reeks. Wegens het grote succes is het nu ook mogelijk om de fietsen van de 2010-reeks te personaliseren. 

De customizer is van toepassing op alle Ridley full carbon fietsen. Momenteel zijn dat de Noah, Noah TT, Helium, Excalibur, Damocles, Damocles ISP, Orion, Asteria, Dean, X-night, X-fire, Ignite, Ignite Team en Ignite V-break.RIDLEY-FIETSEN LEVEREN ELEKTRICITEIT

Ridley maakte verder ook bekend dat het partner is van het nieuwe project ‘From expidition to exhibition’ van wereldreiziger Dixie Dansercoer. De Ridley-fietsen zullen gebruikt worden in de energiecontainer waarmee elektriciteit zal gegenereerd worden via een menselijke krachtbon.

Het project heeft als doel de publieke bewustmaking van de gevolgen van de klimaatsverandering. De tentoonstelling gaat van start op 20 november 2009 in het Koning Albertpark te Brugge