Deel dit artikel:

Performance Recup Fast recuperatiedrank

Na intens sporten is het een kwestie om het lichaam zo snel mogelijk te laten recupereren. Aan te raden is om daar al onmiddellijk na de inspanning mee te starten. Recup Fast van Performance is een optimal muscle recovery drink die je best nog voor het douchen neemt.


Zo kan de recuperatie van het lichaam in een mum van tijd beginnen. Recup Fast bevat verschillende nutriënten die de spieren snel laten recupereren en spierverzuring en spierafbraak voorkomen.

Die nutriënten zijn koolhydraten, BCAA’s, vitaminen, mineralen en creatine. Voor een snelle dosis energie vullen de verschillende soorten koolhydraten het verbruikte glycogeen aan. De meeste belangrijke herstelstoffen voor de spieren worden door de BCAA’s met de aminozuren L-eucine, L-isoleucine en L-valine in combinatie met L-glutamine peptide geleverd.

Door de toevoeging van specifieke vitaminen en mineralen wordt Recup Fast niet alleen makkelijk verteerd maar vult het na hevig transpireren ook het mineralenverlies aan. Creatine tenslotte helpt om de nodige kracht terug te vinden.

Gebruiksadvies: Meng 75 g Recup Fast poeder met 500 ml water.
Onmiddellijk na de inspanning innemen. In de smaken citroen en tropical.
Adviesverkoopprijs: 23,40 euro voor pot van 750 g.