Deel dit artikel:

Performance Immuno Sport versterkt het afweersysteem

Het lichaam van intensief trainende sporters en personen die zware fysieke inspanningen moeten leveren, heeft niet genoeg reserves om zich te wapenen tegen eventuele gezondheidsproblemen. Wanneer het afweersysteem niet voldoende functioneert is de vatbaarheid voor ziektes frequent aanwezig. Opgelopen infecties en ontstekingen kunnen zo de reeds opgebouwde conditie dan ook serieus ondermijnen. Dankzij het actieve ingrediënt Beta (1.3/1.6) D-glucan versterkt Immuno Sport PleraSan van Performance Sports Nutrition het afweersysteem en ondersteunt het de immuniteit op natuurlijke wijze.


Het actieve Beta ingrediënt is een natuurlijke polysaccharide die door een uniek proces geïsoleerd wordt uit de celwand van de oesterzwam. Beta glucanen moduleren het immuunsysteem zodanig dat het zijn natuurlijke weerstand versterkt.

De afweercellen gaan door de glucanen sneller reageren en de indringer vernietigen. Immuno Sport is op die manier zeer efficiënt in de preventie tegen infecties.

Het product treedt pas in werking wanneer men meer vatbaar is voor infecties door vreemde stoffen. Indien dan echt nodig is het lichaam steeds paraat om beter beschermd te zijn tegen schadelijke indringers. Wanneer er geen vreemde stoffen aanwezig zijn zal het ingenomen product automatisch uitgescheiden worden. Hierdoor is er dus geen enkel gevaar voor overreactie. Immuno Sport is een 100% natuurlijk product en volledig veilig.

Info en gebruiksadvies: www.performance.be

Gerelateerde artikels