Deel dit artikel:

Performance Hydro Max

Bij het sporten verliest men veel vocht met daarin de verschillende stoffen die het lichaam nodig heeft. Om optimaal te blijven presteren en dehydratatie te vermijden is het ten zeerste aan te raden om tijdens de inspanning op regelmatige tijdstippen te drinken.


De dorst lessen en de tekorten in nutriënten aanvullen zijn twee belangrijke gegevens om uitdroging en prestatieverlies tegen te gaan. Hydro Max van Performance doet beiden.

Bij het regelmatig drinken van de Hydro Max dorstlesser worden tegelijkertijd ook de koolhydraten en mineralen bijgevuld. Hierdoor is niet alleen de hydratatie verzekerd maar zorgen de mee ingenomen koolhydraten, dextrose en glucose ook voor nieuwe energie. Op die manier put het belastte lichaam niet uit zijn glycogeenreserve en blijft de bloedglucosespiegel op peil.

De mineralen of elektrolyten zijn nodig om de wateropname te versnellen. Elektrolyten zijn minerale zouten die zich in het bloedplasma bevinden. Bij het transpireren worden vooral kalium, natrium en chloride afgescheiden. 

Gebruiksadvies: Meng 75g Hydro Max poeder met één liter water. Drink 250ml een tiental minuten voor de inspanning. Tijdens de inspanning telkens 200ml en dit om de 15 minuten. In tropical en citroensmaak. Promotieprijs voor pot van 750 gram en gratis drinkbus aan 9,90 euro.