Deel dit artikel:

Performance bouwt familie uit

Met Karbo-Lyn, Carbo Extra en Recup Extra heeft Performance binnen zijn zwarte sportvoedingsgamma nu een complete 'endurance productfamily'.


Deze drie Performance producten bevorderen en ondersteunen zowel voor, tijdens als na de inspanning de sportieve prestaties en het herstel.

Karbo-Lyn is een product dat het lichaam snel met koolhydraten oplaadt en zo een energievoorraad aanlegt. De opname van deze koolhydraten gebeurt bij de Karbo-Lyn 80% sneller dan bij dextrose of suiker. Een dosis van 50 à 75g Karbo-Lyn en 50 à 75g Carbo Extra in 500 ml water mengen en één uur voor de inspanning opdrinken garandeert een optimale start.

Tijdens de fysieke arbeid elk uur 500ml van dezelfde Karbo-Lyn/Carbo Extra mix drinken zorgt voor een blijvende energietoevoer. Door zijn drie verschillende koolhydraatbronnen levert Carbo Extra die energie telkens op het gepaste moment. Naast het leveren van energie houdt Carbo Extra ook nog de vochtbalans op peil. Hiervoor zijn de minerale zouten natrium en kalium verantwoordelijk.

Dadelijk na de inspanning is het ten stelligste aan te raden om zo snel mogelijk het lichaam te laten recupereren en de spieren te herstellen. Hiervoor is Recup Extra dan het meest aangewezen Performance product. Deze professionele recovery drink die een combinatie bevat van koolhydraten, creatine, vitamines, mineralen, anti-oxidanten en voorverteerde eiwitten zorgt voor het herstel van het lichaam en voorkomt spierafbraak. Het innemen van 300ml water gemengd met 75g Recup Extra poeder brengt het lichaam in zijn oorspronkelijke conditie aan het begin van een volgende training of wedstrijd.

Adviesverkoopprijzen: Karbo Lyn 500g: 14 euro, Carbo Extra 750g: 14,50 euro, Recup Extra 750g: 29,90 euro.