Deel dit artikel:

Peloton Bike Store wil vooraan fietsen

Vrijdag 24 april opende een nieuw Cycling.be Club-lid de deuren in Kampenhout. De conceptwinkel Peloton Bike Store biedt het complete gamma van Pinarello, Stevens, Kask, Diadora, Giordana, Edco, Rafa'l, Biotex en Most aan.

Greg Ceuppens en Frédérique Gysen hebben samen een nieuwe zaak met een nieuw concept opgestart in de gebouwen van de vroegere Moozes-shop in Kampenhout. Om met minder leveranciers en met minder merken te werken en toch een complete waaier aan fietsproducten voor jong en oud, gedreven en recreatieve fietser, mountainbiker en racer te kunnen aanbieden, werken ze samen met distributeur CarbonBike.

Dat betekent dat je in Kampenhout niet alleen Pinarello en Stevens Bikes, maar ook Kask-helmen, Diadora-schoenen, Giordana-kledij, Rafa’l-sokken, Biotex-ondershirts, Edco-wielen, en Shimano– en Campagnolo-onderdelen zult terugvinden.

Zo kun je er sinds 24 april onder andere de nieuwe Pinarello Dogma K8-S (met achtervering), Stevens Arcalis Disc (een aeroracer met schijfremmen) en de nieuwe Kask Protone (uitstekend ventilerende en lichte aerohelm) bewonderen.

Dit weekend zijn er 8, 9 en 10 mei testdagen, waarbij je bv. Stevens e-bikes of de Pinarello Dogma F8 kunt uitproberen. Tegelijk kun je profiteren van 20% korting op Diadora-fietsschoenen.