Deel dit artikel:

P-journalist piekt naar WK

Jonas Heyerick van P-Magazine wil in 2010 vermageren en meer sporten en gaat daarom deelnemen aan het WK tijdrijden voor journalisten. Tegelijkertijd probeert hij ook zijn lezers mee op de fiets te krijgen.


Jonas Heyerick wil pieken op het WK tijdrijden voor journalisten in Lierde. (foto p-magazine)
Heyerick fietste de laatste vijf jaar als wielertoerist gemiddeld 6.000 kilometer bij elkaar op 12 maanden. Niet slecht, maar voor de P-journalist niet goed genoeg.

De afgelopen jaren waren er een paar kilootjes erbij gekomen en de conditie was er niet echt op vooruitgegaan. Daarom besloot hij op oudejaarsnacht zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar iets ambitieuzer op te stellen: zich klaarstomen voor het WK tijdrijden voor journalisten in september.

Omdat hij vastbesloten is geen modderfiguur te slaan in Lierde, laat Heyerick zich zo professioneel mogelijk begeleiden. Paul Van den Bosch en zijn trainingsbegeleidingscentrum Energy Lab zullen de journalist alle professionele tests laten ondergaan en hem voorzien van de nodige persoonlijke trainingsschema’s.

Omdat je samen sterk staat, wil Heyerick ook zijn lezers mee op de fiets sleuren. Hij roept hen op om massaal te beginnen trainen en geeft alvast een duwtje in de rug door op zijn blog persoonlijke Energy Lab-trainingsschema’s en in P-magazine kortingsbonnen voor de ritten van de Bank van de Post Cycling Tour weg te geven.
Gerelateerde artikels