Deel dit artikel:

Op stage met Nuyens en De Weert?

Fietsfanaten die een stevige basis willen leggen voor het seizoen 2009, kunnen begin november met wielerprofs Nick Nuyens en Kevin De Weert op stage in Lanzarote .


Nick Nuyens zorgt samen met Kevin De Weert voor de professionele begeleiding op Lanzarote. (foto belga)
Lanzarote staat garant voor schitterend zomerweer het ganse jaar door. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het vulkaaneiland in de herfst en winter gastheer is voor tal van internationale fietskampen en -evenementen.

Trisport en QTR bieden van 1 november tot 8 november 2008 een volledig Belgische stage aan in Club La Santa. Wielerprofs Nick Nuyens en Kevin De Weert zorgen voor een professionele begeleiding.

De fietsstage omvat een volledig programma voor verschillende niveaus, gaande van recreanten tot cyclosportieven en wedstrijdrenners. Dagelijks zijn er begeleide fietstochten, opgeslitst in verschillende groepen, die gans het eiland zullen doorkruisen. Verder staan er ook voordrachten over topsport gerelateerde items op de agenda. 

Club La Santa biedt ook een optioneel pogramma aan. Zo kan je na de training gebruik maken van onder andere een fitnessruimte, een wellness centre en een olympisch zwembad.