Deel dit artikel:

Op reis met Orica-GreenEdge

Zou je graag eens een kijkje nemen achter de schermen van een WorldTour-team? De samenwerking tussen reisagentschap La Fuga en Orica-GreenEdge laat je het echte leven van de renners zien.
La Fuga, een reisagentschap dat gespecialiseerd is in luxueuze reizen naar wielerwedstrijden, werkt vanaf nu samen met Orica-GreenEdge. Zo zal het Londense bedrijf zijn gasten een onvergetelijk avontuur laten beleven tijdens races van de WorldTour-kalender.


Reizigers zullen met hun eigen ogen kunnen zien hoe een renner zich voorbereidt, praatjes maken met sportdirecteurs en mecaniciens en verzorgers aan het werk zien. Daarnaast bevatten de reizen ook een begeleide trip naar de service course, een kijkje in de ploegbus en een heus diner met de renners. Zo kun je deelnemen aan de tactiekbespreking voor de dag nadien.


Ian Holt, directeur van La Fuga bevestigt het nieuws. “We zijn enorm vereerd dat we met Orica-GreenEdge kunnen samenwerken. Nu kunnen we ervaringen aanbieden waar je enkel van kunt dromen: slapen en eten naast de renners.”


TAFELEN MET GERRANS
En ook bij de Australische wielerformatie zien ze de toekomst rooskleurig in. “La Fuga is een belangrijke pion in reizen naar wielerwedstrijden. We hebben hoge verwachtingen voor 2014 en dat zouden we graag delen met de fans door hen mee te nemen achter de schermen”, vertelt Emma Weir, Marketing Manager bij Orica-GreenEdge.


La Fuga zal verschillende reizen verzorgen doorheen het wielerseizoen. Het eerste event op de kalender is een reis naar de Italiaanse lenteklassieker Milaan-Sanremo. Heb je zin gekregen om samen met Simon Gerrans en Jens Keukeleire te tafelen? Klik dan door via de link hiernaast.